لسفه ي دين در قرن بيستم و به خصوص در نيمه ي دوم اين قرن، از خلّاق ترين و پويا ترين رشته هاي فلسفه بوده است، و مي شود گفت كمتر رشته اي از رشته هاي فلسفه تا بدين حدّ توجه فيلسوفان معاصر را به خود معطوف داشته است. به علاوه تحقيقات بسياري از فيلسوفان در رشته هاي ديگر و حتي تحقيقات عالمانِ علوم طبيعي به نحوي با اين رشته ارتباط مي يابد. در كشور ما نيز طيّ ساليان اخير با ترجمه و تأليف آثاري چند در اين زمينه، پاي مباحث فلسفه ي دين به محافل علمي باز شده است. از طرف ديگر، با توجه به سنت كلامي و فلسفي ديرين فرهنگ ما نيز، طبيعي است كه مباحث فلسفه ي دين بيشتر از هر مبحث ديگري از مباحث فلسفه ي معاصر غرب، مورد توجه قرار گرفته باشند.
ولي با وجود شمار نسبتاً زياد آثار مختصر و مقدماتي، آثار جامع و جدّي چنداني در اين عرصه به زبان فارسي موجود نيست. بديهي است كه براي مطالعات عميق تر در زمينه ي فلسفه ي دين و احياناً دست زدن به بحثهاي تطبيقي و بازخواني ميراث فلسفي و كلامي تمدن اسلامي در پرتو مسائل و موضوعات جهان غرب امروز (كه به نوعي مسئله ي ما نيز هستند) انتشار آثار جدّي تر و جامع تر ضرورتي اجتناب ناپذير است. ترجمه ي فلسفه ي دين در قرن بيستم گام كوچكي در جهت برآوردن اين نياز است.
- شما میتوانید تنها با مبلغ 12000 تومان کتاب فوق را دانلود کنید و از مطالعه آن لذت ببرید و ما را در ادامه مسیر همراهی کنید